Zdravie Zdravý recept: Cuketovo-mrkvové rezance s arašidovou omáčkou Publikované 22. februára 2018 0 0 Osviežujúce cuketovo-mrkvové rezance s arašidovou omáčkou na čínsky spôsob. Sú vhodné ako ľahký obed či večera a aj napriek ich nízkemu energetickému obsahu vás isto zasýtia. Ingrediencie: 1 menšia cuketa 2 mrkvy Na arašidovú omáčku: 2 PL arašidového masla 2 PL vody 1 PL medu 1 PL sójovej omáčky 1 ČL octu 1 ČL limetkovej šťavy AKO BUDEME POSTUPOVAŤ? 1. Omáčku si pripravíme zmiešaním všetkých surovín dohromady a odložíme ju do chlaničky. 2. Cuketu a mrkvy umyjeme a pomocou škrabky, strúhadla alebo špiralizéra ich nastrúhame na „špagety“. 3. Zeleninu následne zmiešame s omáčkou a podávame. Dobrú chuť 🙂 www.fitrecepty.sk